XC Comfort Pro

39

Varenr: S45121.39
15746
Skostørrelse
1 193,-Kampanjepris
1 590,-Ordinær pris
Veil.1 590,-
ikke på lager
Komfort og kontroll fortsetter å være i fokus for bestselgende Comfort Pro. Den pustende Triple-F-membranen slipper snø for en varm, tørr støvel, mens den støpte hælen og borrelåsstroppen slår seg sammen for forbedret stabilitet og kraftoverføring.


Funksjoner:

Fischer Scan-fit®:
Størrelsesvalg for skisko gjort enkelt:
- Utvidet støvelbeslag, ulike størrelser mellom støvelmerker, eller kompliserte bytteprosesser - veien til en riktig tilpasset alpin- eller langrennsstøvelstørrelse er ofte lang. Ved hjelp av FISCHER Scan-Fit®-appen er søket etter den perfekte skistøvelen nå betraktelig forenklet.


Spesifikasjoner:

- Såle: Turnamic® Performance
Såle Flex: Myk
- Vekt (g): 485 G


Teknologi:

Comfort Guard:
- Veldig lett, vannavvisende isolasjonsmateriale for ekstra termisk beskyttelse i forfoten og tåområdet.

Easy Entry Loops:
- Praktiske inngangsløkker og vidåpningsdesign garanterer at støvlene kan tas av og på komfortabelt.

Fischer Fresh:
- Fischer Fresh setter en stopper for ubehagelige lukter, og gir deg varig friskhet inne i langrennsstøvelen med en behagelig lukt og følelse inni.

Fischer Speed Lock:
- Ny, revolusjonerende hurtiglås med minimum størrelse og vekt. Bare trekk lissene stramt, det er det. Systemet er trygt og pålitelig.

Injisert utvendig hælkappe:
- God hælvugge og robust beskyttelse alt i ett: utvendig hælkappe for enda bedre kraftoverføring.

Blondetrekk:
- Blondetrekk for ekstra beskyttelse mot snø og våte forhold og for å gi deg en behagelig varm følelse.

Sport Fit-konsept:
- Riktig passform for alle krav. Enten den er formet for kvinnefoten med komfort- eller racerversjonen, tilpasset føttene til unge skiløpere, oppfyller komfortkravene til allroundere eller for direkte kraftoverføring i racing: Boot Fit Concept med spesielle lester er svaret til alle de ulike behovene og morfologiene til de ulike forbrukergruppene.

Termo Fit:
- Termisk formbar skumdemping med enestående termisk isolasjon - en perfekt passform for den individuelle formen på foten. Varmestøvel til maks. 85°C (185°F) i ovnen. Gå inn med sokker og stram lissene. Skum tilpasser seg automatisk. Tillat 7-10 min avkjølingstid.

Trippel F-membran:
- Spesiell membran sørger for at forholdene inne i støvelen er perfekte: tørr, varm og pustende.

TURNAMIC® Ytelse:
- Robust såle for sporty skistil. Den flate konstruksjonen muliggjør en lengre glidefase gjennom enklere balanse. Flex riller og myk såle flex støtter det jevne sparket. Profilen er sklisikker og selvrensende. 2K-Desmopan®-materialblanding for forbedret skiytelse.

Borrelåsstropp:
- Festeelement for mansjetter og vriststropper, lett å håndtere og justere.