Guideline ULBC

42

Varenr: GU105740
16102 16102 16102
Skostørrelse
2 999,-
-+
Bestillingsvare (14 dager)

3-i-1 støvelen for fiske, fotturer og leirbruk! Med et smart 3-i-1-design, er denne støvelen den perfekte løsningen for krevende fisketurer, der lavt pakkevolum er avgjørende. ULBC-støvelen kombinerer en komfortabel, tøff og høyanklet fjellstøvel, en topp moderne og teknisk vadesko og en vanntett og pustende camping sko på en så smart måte slik at du ikke trenger å ta med noe annet fottøy. Ikke bry deg om den utfordrende fotturen til fjells, den glatte og steinete bunnen av elven eller å rusle komfortabelt rundt i leiren. Denne støvelen er for alle disse anledningene. Slik fungerer det:

 

PÅ TUR

Bruk den vadeskoen sammen med den vanntette, lette og elastiske innerstøvelen når du går. Innerskoen fyller opp plassen en neoprenesokk tar så du vandrer uten vadebukser. Siden innerskoene er vanntette, spiller det ingen rolle om du går i våte omgivelser. De har også en pustende membran som holder føttene tørre og komfortable. 

 

NÅR DU FISKER 

Når det er på tide å bruke vadebuksene, tar du ganske enkelt ut innerskoen og bruker vadeskoene uten denne. Vadeskoene er solide og er basert på våre nye, toppmoderne 2023 Alta NGX-sko. Her får du overlegen stabilitet og støtte, og de er utstyrt med en Vibram® Idrogrip-såle for optimalt grep på vått underlag. 

 

KUULER’N’ I LEIREN

Den separate innerskoen har en støttende yttersåle og er helt vanntett med ankelhøyt skaft. Den er perfekt for å skli inn og ut av teltet, gå gjennom vått gress når naturen kaller og slappe av rundt bålet om natten.

 

https://www.youtube.com/embed/YEFq_IMLneE