Compline PRO

45lbs

Varenr: GU108126
38745
Styrke
449,-
-+
10 På lager

Compline PRO™ er neste generasjon skytelinjer. Med ekstremt lavt minne, sammen med lav strekk og jevn følelse, er dette vår mest smidige monofilament skytelinje noensinne.

Compline PRO™ er uten tvil vår beste monofilament skytelinje så langt! Den ovale formen skaper en linje som glir ut av vannet mye lettere enn noen gang før. Å være superglatt, sammen med ekstra lav strekk og lavere diameter, gjør dette til en fantastisk skytelinje.

Selve materialet er virkelig fantastisk da det er lett å strekke og bli helt rett, selv når det er tørt. Den unike overflaten gir deg en superglad følelse som ser ut til å vare evig. Vi er også så glade for det faktum at enhver knekk du får på snøret av knuter og floker, vil mer eller mindre helt forsvinne hver gang. Aldri før har vi opplevd følelsen av å ha en skytelinje som føles helt ny så lenge! Vi valgte å gjøre fargene mye lysere og med høyere metning, noe som gir deg en ekstremt synlig linje selv i skumringslys. Compline PRO™ kommer i 4 forskjellige modeller, og selges i 100m spoler hvor du har en markering på 50m hvis du ønsker å dele på to snelle. Compline PRO™ er virkelig noe annet og er det beste som finnes!

Compline PRO™ tilgjengelige versjoner:
Compline PRO™ 25 lbs - Hvit
Compline PRO™ 35 lbs - Oransje
Compline PRO™ 45 lbs - Gul
Compline PRO™ 55 lbs - Grønn