Classic Scandi Body

#8/9/10 F

Varenr: GU108210
38753
DensitetF
Classic Scandi Body #8/9/10 F
Classic Scandi Body #8/9/10 S1/S3
899,-
ikke på lager

Den nye Classic Scandi-Body er definitivt vårt mest "enkle å kaste" multispiss skyteklump så langt med en perfekt blanding av lengder, vekter og tettheter for mer eller mindre å dekke enhver situasjon du måtte møte ved elven.

I tillegg til å være mye forbedret i kasteevnen, har tetthetsforskyvningen blitt justert for å gi deg en mye bedre synkeeffekt. Med et jevnt og mykere belegg, nesten uten hukommelse, har snøret en fantastisk balanse mens den flyr gjennom luften, og fisker virkelig fantastisk. Sammen med vårt enorme utvalg av tips kan du bokstavelig talt "bygge" din egen drømme snøre.

I lang tid har vi vært markedsledende innen utvikling av multispiss skytehoder og med den splitter nye Classic Scandi føler vi at vi ennå har tatt et stort skritt fremover. Den nye Classic Scandi er basert på forrige 4D, men med en ganske stor endring i tapers. Den forbedrede koniske designen og vektfordelingen gjør disse linene mye lettere å løfte opp av vannet. De skyter med så høy energi at det nesten føles som om den kommer til å løsne fra løpelinen! Når du konfigurerer D-loopen din for en Spey-besetning, vil du umiddelbart føle hvordan linjen nesten snakker til deg. Med den nye taperen er det ekstremt tydelig når vekten av linen er på linje med stangen. Dette vil hjelpe deg med å holde en mye bedre linjespenning som vil hjelpe deg når du beveger deg inn i kastet fremover.

Det glatte og mykere belegget gir linen stor stabilitet i løkken under støping, og med nesten ingen hukommelse vil linen holde seg helt rett i vannet uten å kveile seg. Med det nye belegget har vi også justert inn tetthetssplittene i linene, noe som gir deg en mye bedre synkeeffekt med en større del av den høyere tettheten i linen enn tidligere. Sammen med vårt guidede diagram med tips, kan du få mange forskjellige oppsett som vil fungere vakkert for ulike situasjoner og i utgangspunktet skape din egen perfekte linje! Enten du trenger en lett allsidig line for mindre elver eller en stor synkende line for de tunge stengene, vil Classic Scandi multi tip bodies sammen med våre tips gi deg uendelig mange varianter!

TIPS! Avhengig av hva dine personlige preferanser er angående totalvekt og lengde, kan du matche disse kroppene med tips fra både 4D- og 4D Compact-spiss serien vår. Vennligst se anbefalte spisslengder og vekter i vår størrelsesguide!