Viking Anaconda Boa

Black/Orange

Varenr: VIK3-89210 231 41
10256
1 999,-
-+
6 På lager

Anaconda 4x4 Boa GTX - en slitesterk og komfortabel tursko som er laget for å mestre både korte og lange turer i alle slags terreng og under alle slags forhold.

Skoen har Vikings klassiske brede lest. Den er laget av kvalitetsmaterialer som tåler tøffe forhold. Skoen leveres også med Boa Fit-systemet, et hjul plassert midt på pløsen. Med denne justerer man raskt og enkelt passformen. GORE-TEX-membranen gir suveren vanntett beskyttelse. Skoen har en myk og behagelig innleggssåle og en støtabsorberende EVA mellomsålen som forebygger verkende føtter etter en lang dag på tur. Anaconda 4x4 Boa har UGC® gummisåle med grovt mønster, og dette sørger for svært godt grep på de fleste underlag.


Boa lacing system

Boa-systemet er raskt, enkelt og justerbart til enhver tid. Teknologien er like enkel som den er praktisk. Klikk på denne linken for å se en demonstrasjon hos Viking: Boa Lacing System

Fordi stålkabelen glir jevnt gjennom hele systemet, elimineres alle trykkpunkter. Boa-hjulet justerer nøyaktig hvor tettsittende skoen skal være, og i motsettning til vanlige skolisser trenger man ikke å heljustere på nytt. Vri bare litt på hjulet og skoen er perfekt justert!
Stålvaieren i lissen kan byttes dersom noe skulle skje, men sannsynligvis trenger du aldri å tenke på dette.
 
GORE-TEX
Viking fottøy var blandt de første skopordusentene som tok i bruk den berømte GORE-TEX-teknologien. Viking brukte GORE-TEX på sine modeller allerede i 1982.
 
Det særnorske klimaet, med sine temperatursvingninger og våte forhold, krever materialer med både vanntette og pustende egenskaper. GORE-TEX er et slikt materiale. Det består bl.a. av en membran som i prinsippet fungerer som menneskehuden. Fuktighet slippes ut, samtidig som vann hindres i fra å trenge inn. For foten betyr dette at et godt klima opprettholdes. Skoen vil holde deg varm og tørr, uansett forhold. Les mer om GORE-TEX hos Viking: GORE-TEX
 
GORE-TEX er også vindtett. Dette gjør GORE-TEX-utstyrte sko og støvler til noe av en nødvendighet ved vandring i tøft og krevende klima. Tørre føtter er garantert.
 
UGC - Vikings egen såleteknologi med fokus på grep.
Maksimalt grep oppnås ved å kombinere egenskapene fra naturgummi med et spesifikt sålemønster. Gummiblandingen har en hardhet på 60shore, noe som skaper optimalt grep, smatidig som slitestyrke opprettholdes. Den myke, nesten klebrige overflaten gir grep selv på glatte og isete underlag. 360-graders knaster satt i forskjellige retninger gir grep uansett vinkel, og tekstur og drenering er tilpasset den spesifikke UGC-sålens bruk. Les mer om UGC hos Viking: UGC såleteknologi