Alukasse 2.0

For gassovn - ny forbedret utgave

Varenr: A4021
Alukasse 2.0 For gassovn - ny forbedret utgave Alukasse 2.0 For gassovn - ny forbedret utgave Alukasse 2.0 For gassovn - ny forbedret utgave
4 740,-
-+
5 på lager

Alukasse 2.0 - Ny forbedret utgave!

Aluminumskasse som er spesialtilpasset våre ovner. Kassene er laget slik at transport og bruk av våre ovner på tur skal være så enkelt som mulig. Ovnen fastmonteres i kassen (ved hjelp av poppnagler/skruer). Lokket er hengslet og fungerer som skjold rundt pipa, det låses enkelt i posisjon ved hjelp av stag. Det er også laget hull ferdig til pipa, her er det påmontert lokk som tetter hullet når kassen brukes til transport. Kassen er laget stor nok til at ovn og piperør får plass nedpakket. 

Nye detaljer 2.0:

Denne kassen har glatt finish. Den er lettere (slanket ca. 4kg fra gammel modell), poppet sammen og med en plate for montering av ovnen i bunn av kassa. Dette forebygger varmgang i bunn av kassa, samt forenkler servicearbeid på ovn etter den er poppet/skrudd fast. Ved å knekke og poppe sammen aluminiumen er den mer tett enn foregående modell. Det er påmontert doble låsehengsler i front av kassen. Den har også fått bærehåndtak på topplokk.

Spesifikasjoner: 

Vekt: 8,2kg

Mål:

Lengde: 62,5 cm

Bredde: 35,5 cm

Høyde: 43,5 cm

 

Kassene forhåndsbestilles med 5-7 virkedager ekstra leveringstid