Parispulk 150x52 cm, 2,2 kg

Varenr: SKI50300
7057
999,-
-+
20+ På lager

Lett og smidig tur- og ekspedisjonspulk i kuldebestandig polyester. Passer perfekt for lange skiturer med opptil 60 kilo i pulken. Parispulkene kan med fordel kobles to etter hverandre ved behov, typisk første del av en lengre ekspedisjon.  Materialet er mykt nok til ikke å sprekke, men konstruksjonen gjør den stiv nok til god retningsstabilitet og manøvrering over skavler og is. Flyter bra også i løs snø.

Drag:

Mange bruker bare tau å trekke pulken med, spesielt på lange turer med mye flatt terreng. Typisk løsning for Grønlandskryssing eller Sydpolen. Man kan også tilpasse og montere et stivt drag, fra f.eks. Fjellpulken eller Acapulka.  Særlig i kupert terreng er den fordel med et stivt drag.  Maljeforsterkede hull i fronten for innfesting av tau og/eller drag.

Rigging:

Paris Expedition Sled rigges best opp med 5 eller 6 mm tau gjennom de 10 hullene i siden. I tauene kan det brukes pakkstrikk for enkelt å stroppe fast pargasen.   Som pakkposer anbefaler vi de spesialtilpassede pulkbagene fra Piteraq –  2 stk. halvbager eller 1 stk helbag passer perfekt oppi.  

Mål: 150 x 50 cm

Lastevolum:  Ca 240 liter

Vekt: 2250 gram

VIKTIG VED BESTILLING:
Pulker og ski overstiger Postens maksimumsmål for ordinære servicepakker. Porto for slike varer er kr. 250,- for å dekke deler av kostnadene ved frakt. Og vår fastfrakt på kr 100,- gjelder ikke på dette produktet. Til Svalbard beregner vi kr. 250,- i tillegg som gir en total fraktkostnad på kr. 500,- på ski og pulker.