Selvklebende lapper

Extra sterke lapper

Varenr: 116259
16289 16289 16289 16289
140,-
ikke på lager
    • Selvklebende, elastisk og gjennomsiktig
    • Guide + rengjøringsservietter inkludert
    • Velg variant basert på behov

Uansett behov, er sterkere reparasjonsplaster der for raskt og enkelt å fikse hull og rifter på det meste fra, telt til kjeledresser, bassengdeksler, båtkapeller, men også hestetepper. Materialet er elastisk og fester seg derfor selv om det oppstår spenning rundt overflaten som er lappet. I tillegg kan limes til overflatemønstre med en litt grovere tekstur.

I våre tester av selvklebende reparasjonsplaster spiller disse patchene på et eget nivå. Patchene er rett og slett best-i-test. Om fikser hullet permanent eller sesongen ut er vanskelig å si, da det kommer an på. Hvis du lager et båtkapell i henhold til instruksjonene, forteller vår erfaring oss at vil fungere som en permanent reparasjon. Hvis du i stedet koker en barnedress på fanget på kjeledressen – der kjeledressen går inn og ut av et tørkeskap – er vi takknemlige hvis kjeledressen varer sesongen. Pakkene inkluderer rengjøringsservietter og en guide.

Instruksjon:

  1. Rengjør overflaten plasteret skal feste seg til med rengjøringsservietten. Øyeblikket er spesielt viktig hvis overflaten er impregnert.
  2. La tørke
  3. Klipp ut det passende stykket. Runde hjørner av
  4. Koble plasteret fra brukeren og fest plasteret sentrert over ripene/hullene
  5. (Hvis mulig) Blås med hårføner med full effekt i noen sekunder direkte på plasteret
  6. Klem nå hardt med tommelen og sørg for at alle luftboblene har forsvunnet. Trykk hardt over hele stykket
  7. Kan brukes umiddelbart, men hvis du kan vente på en dag er det betydelig bedre